Studenti

 

Upute za studentske radove

Otvorene su posebne stranice za teme završnih i diplomskih radova. Uz informacije koje se nalaze na fakultetskim stranicama, nude se i dodatne informacije vezane uz radove kod mentora sa Zavoda za telekomunikacije. 

Savjeti za oblikovanje studentskih radova i izradu prezentacije nalaze se ovdje. Predložak za prezentaciju završnih/diplomskih radova može se preuzeti ovdje.

Dozvole za rad u laboratorijima Zavoda

Za dobivanje dozvole za rad u laboratorijima Zavoda (C07-02, C08-02, C08-13, C8-18, C08-22), javiti se kod tajnice Zavoda. Studenti trebaju ispuniti obrazac dozvole i predati ga tajnici Zavoda za telekomunikacije. Postupak izdavanja dozvole traje 2-3 radna dana.

Pravila rada u laboratorijima Zavoda

Zavodski laboratoriji otvoreni su za rad studentima FER-a koji imaju dozvolu za rad u laboratorijima Zavoda, u vremenu od 8 do 20 sati, uz obvezu poštivanja Pravila rada u laboratorijima Zavoda za telekomunikacije, objavljenih na oglasnoj ploči Zavoda.

Vrata Zavoda moraju biti zatvorena od 17h nadalje (mole se studenti i djelatnici da ih zatvaraju za sobom), a zaključavaju se u 20h.

 

 


Česta pitanja